Seo Uyumlu Blogger Temaları İndir

Seo Uyumlu Blogger Temaları İndir

Bu profesyonel blogger şablonları ücretsiz olarak indirebilirsin,ayrıca bu tema duyarlı ücretsiz blogger şablonlarıdır, ücretsiz özelleştirilebilir blogger şablonlarını kendi niş konunuza göre menüleri düzenleyebilirsiniz. 

Aşağıdaki yeni blogger temaları 2021 ile ücretsiz özelleştirilebilir blogger şablonları sayesinde kişisel blog temanızı oluşturabilirsiniz,bu duyarlı mobil uyumlu blogger şablonları çok kullanışlıdır,bu ücretsiz mobil uyumlu temanın menülerini kendi site içeriğinize göre düzenleyebilirsiniz.

Kaliteli ve ücretsiz google blogger şablonları,her ihtiyaca uygun benzersiz ilham verici tasarımlar blogger tasarımcıları tarafından sürekli olarak geliştirilmektedir.Blogger şablonları üstün kaliteli,detayları fazla,güzel düzeni olan ve zengin özellikli tasarım seçenekleri ile oldukça kullanışlı SEO dostu şablonlardır.

Aşağıdaki blogger teması yüksek çözünürlüklü görünüme sahip,mobil duyarlı blogger şablonu üç sütun halinde tasarlanmış,kullanışlı üst navigasyon menüsü,sosyal medya paylaşım simgesi,kategorilere göre oluşmuş widgetlerden oluşmuştur.

Download butonu ile zip olarak dosyayı indirebilirsiniz,indirme dosyasında gerekli kurulum dosyası bulunmaktadır .xml uzantıda olan dosyayı açarak kodları blogger kod sayfanıza yapıştırınız.Yükleme işlemini yapmadan eski temanızın yedeğini almayı unutmayınız. 

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »